Over mijzelf

© marjolein van rotterdam,

www.vanrotterdam.eu 

Via mijn praktijk Ananda wil ik graag met mijn persoonlijke ervaringen en deskundigheid over de helende werking van de edelstenen anderen helpen die ook verder willen in hun zoektocht naar zichzelf of verandering in hun leven.


Na jarenlang in het bedrijfsleven managementfuncties te hebben vervuld, kwam ik door gezondheidsproblemen (o.a. burn-out) en mijn zoektocht naar oplossingen hiervoor via cursussen reiki, intuïtieve ontspanningsmassage en sjamanisme ten slotte in aanraking met (half)edelstenen. Voor mij was het duidelijk dat mijn lichamelijke en geestelijke klachten verband hielden met elkaar.


Maar hoe toen verder, wat kon ik doen, waar, en met wie?


“Ga eens een steen dragen, misschien reageer je daar wel goed op”, kreeg ik als tip. De resultaten waren verbluffend. Daardoor ben ik een opleiding gaan volgen over de helende werking van (half)edelstenen. Tijdens deze scholing spraken de edelsteenleggingen mij in het bijzonder aan en jarenlang heb ik deze behandelingen gegeven bij het opleidingscentrum.


In mijn laatste opleidingsjaar heb ik tijdens mijn stage de helende werking van (half)edelstenen en dieren verder onderzocht. Met ook hier weer leuke en verrassende resultaten.


Edelstenen zijn mijn grootste passie en ik ben zo blij dat ik nu jullie en jullie huisdieren  ook mag laten kennismaken met de werking van de prachtige stenen en mineralen door middel van de edelsteenbehandelingen.


In 2019 besloot ik dat ik meer tijd wilde doorbrengen in de bossen. Zo gezegd, zo gedaan en geniet ik volop van mijn "buitenverblijf".  De natuur verwondert me iedere dag, maakt me ontzettend blij en heb ik mogen ervaren hoe helend de natuur is in alle opzichten.

De logische stap voor mij was om meer met de natuur te gaan doen. Natuurcoaching was al meerdere keren op mijn pad gekomen en dus hop naar de opleiding. Wat een "eye-opener" was dat,  De Natuur als extra coach! 


Hier ligt nu mijn werkgebied in de bossen op de Veluwe. Naast de coachingen nu ook wat laagdrempeliger de wandelingen om je uit je hoofd te brengen en je lichaam weer te mogen voelen midden in de natuur. 


Het is dan ook mijn wens om mensen in een rustige, veilige bedding en met behulp van de natuur antwoorden te laten vinden, ingegeven vanuit het hart!