Ervaringen


Ervaringen met de edelsteenleggingen:


Deze workshop heeft er voor gezorgd dat ik meer in mijn zelf ben gaan geloven,  liefdevol, zo respectvol, en met heel veel humor. Edelsteenlegging heel ontspannend, zo relax, 3 kwartier helemaal bij jezelf komen, warmte, gevoel, liefde, accepteren, en begripvol.

Stilte wandeling: bos in, afscheid nemen van de steen die ik zelf had uitgekozen om de intentie van onzekerheid bij mij los te maken en dan de natuur in, aan de rand van de heide, afscheid genomen van al die negatieve energie, ik vond het moeilijk om afscheid te nemen van de steen, toch gedaan, eenzaam gevoel, verder gewandeld en het kleine meisje kwam te voorschijn,  door de plassen gewandeld, gestampt was zo'n ongelooflijk heerlijk gevoel dat het meisje er mocht wezen. Liefdevol gevoel, geaccepteerd, later thuis bloemen voor de foto van het kleine meisje gezet 😊.

Ineke


__ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Soms zijn woorden niet toereikend genoeg om een sfeer en ervaring te verwoorden. Bij deze een poging 🙏🏻

De workshop heeft mij weer verbinding laten maken met mijn hart. De fluistering van mijn hart werd hoorbaar

De weg ernaartoe voelbaar 

Vanuit een warm en liefdevol begeleiden door Yolanda, met rituelen, stenen en de ondersteuning van de natuur. 

De dagen na deze bijzondere dag, was de energie nog voelbaar, het contact met mededeelnemers plezierig en heeft het zeker nog dagen heerlijk doorgewerkt. 

Ik wens een ieder de gelegenheid om deze reis naar t hart te maken. 

Dank je wel Yolanda 💓

Petra


__ _ _ _ _ _ _ _ _ _


"Onlangs heb ik bij Yolanda een edelsteen workshop mogen volgen. Wát een ervaring! De werking van de stenen, de meditatie, de stilte wandeling, het fijne kleine groepje medeworkshoppers en de perfecte liefde en zorg van Yolanda, het was zo "af" en compleet. Dit maakte dat het een ervaring is geworden die bepalend is geweest voor goede keuzes die vervolgens gemaakt zijn. Mooi & dankbaar!"

  

Veel liefs en nogmaals dank,

Lummie Maria

__ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Behandeling op afstand.

Toeval bestaat niet heb ik tijdens/met de behandeling gemerkt en de kaarten die jij tijdens de behandeling trekt, is ongelofelijk een wonder zou ik zeggen. Er zijn geen woorden voor!! Ervaar het zelf is mijn advies.

Je voelt 1 uur van tevoren in op mijn energie op afstand en gaat aan de slag. Tijdens de behandeling val ik vaak in slaap en zie ik prachtige/stralende/briljante kleuren die later in een kaart of dier van jou terugkomen. soms droom ik dat ik een beer in het bos tegenkom die tegen mij spreekt en die ik versta. een Andere keer bewegen mijn benen heel veel, pijn voel ik eruit stromen. Tijdens het telefonisch consult vertel je dat je met de klankschalen met mijn benen bezig was en verschillende soorten stenen. Krijg veel kleuren te zien zoals in een natuurfilm, beeldje voor beeldje, roze, wit, lichtgroen, paars, soms net een regenboog. In de wolken zie ik dan een engel, wolf, beer of indiaan een mooie leeuw of olifant. Ik vind het miraculeus!! Wonderlijk. Er is duidelijk meer tussen hemel en aarde.

 

Toeval!! Jij trekt een kaart die de behandeling en mijn gevoelens exact weergeven. Hoe is het mogelijk!! Sta elke keer vol verbazing te luisteren/kijken. Dat de behandeling op afstand zo’n impact heeft, grandioos. Alles tot he point.

 

 

Voor de behandeling bij jou op de behandeltafel.

nadat jij een kop thee hebt gegeven en doorspreekt wat ik kan verwachten van de behandeling, ontspannen gaan liggen en genieten van wat komen gaat. De aandacht die je geeft voor en na de behandeling, subliem.

Terwijl ik op de behandeltafel lig met ogen dicht, begin jij mij goed neer te leggen zodat de energie overal goed doorheen kan stromen. Dan plaats je de stenen die ik nodig heb. Word ik met verschillende lagen toegedekt, heerlijk warm. Lig ik in een cocon, zalig, dan de kleine aanrakingen bij mijn voeten. Mijn voeten waren erg koud, na de behandeling aangenaam warm. Gezicht heel zacht en liefdevol aangeraakt, geraakt voel ik mij tot diep in mijn wezen.

De klankschalen die ik overal hoor, je loopt ermee om mij heen een zachtere bij mijn oren, bij mijn buik wat krachtiger. De klankschalen die letterlijk doortrillen tot in mijn buik, hoofd, huid. Deze ervaring is nauwelijks te omschrijven… een wonder, verbazingwekkend dat zoiets kan. Er worden lagen van mij afgepeld tot dat ik bij mijn ziel/kern kom. Kinderlijke vreugde, ik wild huppelen, zingen, dansen. Het kind in mij is vrij om te doen wat ik wil. Elke keer is het een andere intense ervaring, super goed gevoel. Ik kan de hele wereld weer aan.

Na de behandeling terug naar de kamer. Weer een kop, speciale thee, heerlijk met bruine amandelen en stukjes pure chocolade om goed te aarden en geef je uitleg wat voor stenen je hebt gebruikt en waar ze voor waren.

Ter afsluiting een mooie kaart. Schitterende sessie. Ik ben van binnen naar buiten aan het stralen.

Ik ben belangrijk!!

 

Yolanda, bedankt voor je luisterende oor, de speciale verrukkelijke behandeling en de algehele ontspanning en de dromen die op komen borrelen en ’t zeker weten!! Het kind in mijzelf heb ik terug gevonden. Heb bellen staan blazen, dans en zing, heerlijk. Ik fluit en dan fluit een vogel terug. Heerlijk dat ik dichter bij de natuur en mezelf ben gekomen.

 Liefs Anouk


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _Yolanda is een geweldige vrouw. Voorafgaand aan de behandeling wordt er veel tijd gemaakt alles goed te doorvoelen en met aandacht voor te bereiden. Ze stelt je op je gemak en heeft een pure energie waarbij je jezelf mag en kan zijn. Intuïtief zorgt ze voor de juiste setting en harmonie. Ze nodigt je uit tot loslaten en omarmen. Wat een heerlijke behandeling, de aandacht, het afstemmen op lichaam en geest, de rust, de stenen voelde als een warm en genezend bad. Dank je wel Yolanda voor deze mooie en bijzondere ervaring ❤️ Bianca


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Lieve Yolanda, ik ben heel erg blij met de groene calcietlegging die ik woensdag heb gehad. Door problemen zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel en lichamelijk was ik erg gespannen. Door jouw liefdevolle legging voelde ik mij echt herboren. De zware druk die ik steeds voelde, verdween en ik voel mij weer mijzelf. Dat heb ik lang niet gehad en ik kan weer op een positieve manier naar alles kijken. Ik vind het heel fijn dat ik je weer ben tegengekomen en ik kom zeker terug voor een andere mooie legging! Veel liefs, Karin G.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Ik zit momenteel in een moeilijke periode in mijn leven en ga om de twee maanden naar Yolanda iedere keer als ik geweest ben voel ik me lichter, voel me stukken beter dan toen ik kwam . De stenen en Yolanda doen fantastisch werk !!

Linda

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Het was heerlijk om een edelstenensessie bij Yolanda te krijgen. En er was zoveel meer nog dan alleen de kracht van de edelstenen zelf, die prachtig werk doen. Nooit heb ik de kracht van stenen zo sterk kunnen ervaren. Voor mij is dat inmiddels niet 'zweverig' meer dus. Ik kreeg allerlei mooie inzichten via de stenensessie, en genoot ook van de lekkere thee, chocola, godinnenkaart, olie en hydrolaten die Yolanda aan de sessie toevoegde. Ze deelde veel inzichten met me die ze doorkreeg en het was erg fijn met haar te werken. Een heerlijk mens is ze! Ik ga zeker vaker terug. Weldadige ervaring die ook veel inzichten geeft. Leuk ook om weer eens een andere vorm te proberen van nieuwe inzichten opdoen en aarden en tot rust komen. Iedere sessie is volgens mij weer heel anders, daarom raad ik gewoon iedereen die een interesse heeft, of zich net als ik aangetrokken voelt het uit te proberen, aan om eens een sessie te proberen.

Sanne

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Vandaag mocht ik heerlijk bij Yolanda langs bij Ananda voor een edelsteenlegging. Het was heerlijk en heeft mijn lessen van dit moment een stuk duidelijker gemaakt. Wat een stroomversnelling en informatie.

Dank je wel lieve Yo voor de mooie, fijne, ontspannende, verhelderende en liefdevolle behandeling, hier heb ik weer een hele tijd plezier van :-).

Ellen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Heel nieuwe ervaring, liggend in edelstenen"bad".... Met inzicht en weer geland (met fles heerlijke olie) ging ik weer naar huis. Fijn!

Sascha

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Ik heb de hulp van Yolanda ingeroepen voor onze hond. Die zeer verdrietig was nadat haar hondenvriendinnetje van 12 jaar plots was overleden. Ze was een week al aan het huilen en kon niet alleen blijven. Yolanda heeft haar, op afstand, ingelezen en is later langs gekomen. Onze hond is nu weer rustig. Hij reageerde heel goed op Yolanda. Hij is een zeer gevoelige hond, zo blijkt. Ben blij dat ik Yolanda heb gevraagd.

Toen ik zag hoe goed ze hem hielp hem ik voor mezelf ook maar een edelstenen behandeling aangevraagd. Dat was echt een openbaring! Echt heerlijk, moeilijk onder woorden te brengen. Het enige wat ik kan zeggen is dat je het zelf moet ondervinden. Dus maak gauw een afspraak bij Ananda! Super!

Dank voor het helpen bij onze hond!

Arlette

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Het is tijd voor een edelsteenlegging! Na een aantal drukke en stressvolle maanden op werk zoek ik een fijne manier om alle perikelen te verwerken en een plekje te geven. Wat is er toch eigenlijk gebeurd, wat vind ik daar nou van en vooral hoe laat ik het zo snel mogelijk los om door te gaan met het volgende?

 

Ik kan de tijd nemen om daarover te reflecteren, maar daar heb ik nou net geen zin in. We leven immers in een gejaagde tijd. Een edelsteenlegging bij Yolanda is voor mij een fantastische manier om dit proces te versnellen.

 

Yolanda's toewijding en liefde voor heling is kenmerkend voor haar behandelingen. Haar persoonlijke en warme benadering geeft echt voeding aan ieder uitgeput wezen. Wat een aanrader! Ik voel me weer helemaal mens!

 

XO Ka

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Een super fijne en mooie behandeling! Heel leerzaam vooral omdat je informatie krijgt die bij je hoort en zo steeds meer je eigen puzzel compleet kan maken en rust kan vinden in jezelf en in de chaotische maatschappij!

Alexander

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Dierenbehandeling op afstand by Yolanda

 

Het viel me op dat mijn kater Loeki een stuk minder lekker in zijn vel zat. Zijn gewrichten kraken al een jaar. Niet vreemd, hij heeft artritis en krijgt daar medicatie voor. Daar lag het niet aan. Waaraan dan wel? Ik was zelf al met stenen in de weer geweest, maar helaas: niets hielp!

 

Daarom heb ik Yolanda gevraagd om Loeki te behandelen. Op afstand. Ik wist niet wanneer precies, maar ik merkte het direct. Loeki ging zich beter voelen en meest opvallend: hij keek weer helder uit zijn ogen. Gelukkig maar!

 

Kort na dat moment kreeg ik een belletje van Yolanda om te vertellen hoe de behandeling verliep. Haar terugkoppeling was heel verhelderend en fijn. Ook gaf ze me advies over hoe ik haar behandeling aan Loeki kan voortzetten met o.a. edelstenenwater. Erg waardevol voor iedere dierenliefhebber!

 

XO Ka

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Deze week heb ik een heerlijke behandeling bij Ananda gehad. Een hele relaxte ervaring, heerlijke rust, lag in totale ontspanning tijdens de stenenlegging door Yolanda. Van te voren heeft Yolanda zich in mij verdiept, zonder dat ik erbij was... ze kwam met een aantal aannames die mij, als leek, echt verbaasden: het klopte zo! Door het fijne gesprek met haar ben ik tot een aantal conclusies gekomen en heb een paar knopen doorgehakt. Wat een goed gevoel! Dank je wel Yolanda! Een openbaring...

Yvonne Brouwer

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Ja de behandeling was goed toen ik daar lag gaf dat een goed gevoel ik kreeg het lekker warm van en rust bevrijdent gevoel en hoop gevoel kwam los voelde ik wat ook bezonder is voor ik kwam bij je hat ik pijn aan mijn bekken en rug toen weer thuis kwam voelden ik geen pijn meer aan mijn bekken ik denk dat er veel spanning los gekomen is door de behandeling ik voel me goed ik raad iedereen aan om deze behandeling een keer te doen dank je wel yolanda je ben een mooi lief mens.

Groetjes Mario

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Lieve Yolanda

 

 

Wij willen  je vertellen over onze kater Tijger die jij hebt behandeld.

Hij was heel schichtig en daardoor heel lastig te benaderen…wilde alsmaar vluchten en

spuugde soms zijn eten uit wat hij net naar binnen had gewerkt.

Een aantal keer heeft hij  mij gebeten wanneer  hij geaaid werd en

daardoor was ik een beetje bang van hem.

 

Wij waren ten einde raad wat we met tijger aan moesten.

 

En nu door jouw behandeling en geadviseerde aanpak kunnen wij hem benaderen en opnieuw een contact opbouwen en  het eerste resultaat is er al. Ook jouw na controle is een steuntje in de rug mocht er iets niet goed gaan.

 

Heel veel dank en

Hartelijke groet

Petra B.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Mooie ervaring gehad! Dank je wel.

Yolanda legt alles heel goed uit en zorgt dat je je veilig voelt tijdens je "reis".

Debbie Warren

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Hele bijzondere ervaring!

Yolanda is erg professioneel en verdiept zich in de persoon die de behandeling krijgt. Het is meer dan mooi om te ervaren wat voor rust, maar ook levensenergie je krijgt van de behandeling, alsof het kwartje is gevallen en je na de behandeling weet waar je je op moet concentreren in het leven!

Alles is keurig en schoon. Kortom, voor een intense, spirituele en mooie ervaring raad ik zeker de edelstenenlegging aan! Bedankt, Yolanda!

Shemina S.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Gisteren een edelsteenbehandeling gehad, wow. Dat zou iedereen eens moeten ervaren! Vooral als je moe bent, van hot naar her rent, je heel veel werkt, je te weinig tijd voor jezelf neemt of gewoon omdat je nieuwsgierig bent. Yolanda neemt alle tijd & heeft echte aandacht voor je, heeft enorm veel kennis van alle edelstenen, is een pure vakvrouw & nog betrouwbaar en lief ook + zoekt stenen uit die speciaal voor jou geschikt zijn. Ik merk nog steeds de uitwerking; in 1 woord, kalmte. Geef je over aan deze ontspannen behandeling, hoe vaak maak jij nou écht tijd voor jezelf? Het is het meer dan waard!

Gr Kim.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Yolanda heeft ons enorm geholpen met het herstellen van de relatie tussen mijn poezen Lien en Black en dochterlief! Ze voelt goed aan wat er speelt en de tips voor specifieke stenen en hydrolaten hebben een heel positief effect gehad op de de toenadering. Dankjewel! Het rozenkwartsje ligt nog steeds in de mand :-).

Hester Slagman

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

De stenenlegging was heel bijzonder...ik heb mooie inspiratie's gekregen en geniet nog heerlijk na! Toppie ik kom zeker nog een x

Ivonne Kwakkenbos-van der Lee

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Enthousiast geworden door Margriet heb ik mij toevertrouwd aan Yolanda. Wanneer je rust wilt kun je het krijgen. De atmosfeer is geweldig. Je bent uit de dagelijkse sleur in jouw eigen omgeving. Onbewust bewust maakt Yolanda en haar stenen je ontspannen en geeft een relaxed gevoel. Zeker een aanrader voor de drukke vrouw of man die even tot zichzelf wil komen.

Frank Schouten

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Prachtige en liefdevolle behandeling!

De werking van de stenen verrast mij elke keer weer! Dank lieve Yolanda, het was een warme deken en voor iedereen die hier nog nooit is geweest of twijfelt; maak die afspraak, verbaas je en geniet!

Josine ten Kate

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Ervaring van rust en ruimte !!

Bij binnenkomst wordt je warm verwelkomt door Yolanda en de heerlijke geuren.

In een warme kamer en op een hele zachte behandeltafel worden de stenen in alle rust om je heen gelegd waarna je wordt toegedekt en alle stenen het werk kunnen doen. Ik voelde me gekoesterd en omarmd en de rust en ruimte waar ik voor kwam is helemaal uitgekomen.

Bedankt lieve Yo XXX

Greetje Nell-Riemen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Wat een geweldige ervaring! Zo ontspannen ben ik in tijden niet geweest, niet alleen tijdens de behandeling maar ook in de weken er na. In een heerlijk warme ruimte legt Yolanda de stenen om je heen in alle rust, wat je nodig hebt, ze voelt het en de stenen doen hun werk. Yolanda is een vakvrouw met enorme ervaring, vol passie voor haar stenen en vol liefde voor haar klanten. Ik ben fan!

Margriet den Hartog

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Geen flauw idee wat me te wachten stond bij de behandeling van Yolanda. Het was een hemelse ervaring. De praktijk is tip-top verzorgd. De behandeling was een weldaad, wist niet dat stenen zoiets konden bewerkstelligen. Je ligt ongeveer drie kwartier op een heerlijk bed in een ultieme prettige kamer. En er gebeurt iets. Ik kreeg veel energie. Daarna een paar dagen niet zo lekker maar dat kan erbij horen. Je krijgt daarna nog een heerlijke kop thee en nazorg. Aanrader. Ik ga over een paar weken weer!

Marlou Bosma

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Lieve Yolanda,

Dank voor de mooie behandeling, fijne sfeer en heerlijke tafel om op te liggen.

Heeft me goed gedaan. knuff.

Karin Sonneveldt

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Voor mij de tweede keer dat Yolanda een steenlegging heeft gedaan bij mij, liefdevol, mooi en bijzonder. Praktijkruimte waar hele prettige energie is. De behandeling brengt van alles in beweging in je lichaam. Dag na de behandeling "heftige" reactie gehad en nu echt waanzinnig veel energie. Zou zeggen twijfel niet doe het gerust. Yolanda is heel professioneel.

Iris Kooger

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _