Edelsteenlegging

Wat is edelsteentherapie?

 

Door edelstenen op energiepunten (chakra’s) van het lichaam te leggen, vindt er een uitwisseling plaats tussen mens en mineraal. Mede hierdoor ontstaat een verzachting/verlichting van de klacht(en). Als je je overgeeft aan de energie van de stenen, kunnen er kleine wonderen gebeuren.

 

Voor wie is dit geschikt?

 

Edelsteentherapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning, ruimte, nieuwe energie of een verandering/een nieuwe wending in zijn of haar leven.

 

Wat kun je verwachten van een edelsteenbehandeling?

 

Je krijgt een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw behoefte en/of hulpvraag. De ochtend van de behandeling ga ik je energie invoelen waardoor het thema van dit moment duidelijk wordt. Op deze wijze kan ik de stenen bepalen voor de behandeling en de praktijkruimte met de voor jouw bestemde etherische oliën/wieroken en hydrolaten klaarmaken. Alles is op jou afgestemd zelfs de muziek, klankschalen en evt andere instrumenten. Ook trek ik een mooie kaart voor jou die je nog meer inzicht geeft in jouw thema.

Kortom een VIP behandeling met alle elementen waarbij de helende stenen centraal staan!

 

De stenen worden op en rond het lichaam gelegd, dus je kunt je kleding gewoon aanhouden. Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen van idealiter gelijke kleuren en natuurlijke materialen, bijvoorbeeld een joggingbroek, een T-shirt en eventueel warme sokken.

 

Je neemt plaats op de behandeltafel, sluit je ogen en geniet met op de achtergrond een zacht muziekje. Na afloop van de behandeling drinken we een kopje thee. De totale behandeling duurt 2 uur inclusief voor- en nagesprek. De nawerking van deze behandeling is een paar weken, afhankelijk van de persoon en zijn/haar omstandigheden. Tijdens deze weken ben ik altijd telefonisch bereikbaar voor vragen ten gevolge van de behandeling.

 

Wil je graag door op de ingeslagen weg dan kunnen we samen een stappenplan maken voor vervolgsessies!

 

 

 

Voel de kracht van de stenen en voel weer de kracht in jou!

Een cadeau voor jezelf uit liefde voor jezelf!

   


 

Het werken met geneeskrachtige stenen mag nooit worden gebruikt ter vervanging van de behandeling of het advies van de arts. Raadpleeg altijd je arts bij klachten of problemen van welke aard dan ook.