Dieren en Edelstenen

Werken edelstenen ook voor dieren?


Ja, dieren kunnen heel veel baat hebben bij de werking van edelstenen. Dieren kunnen voelen en zijn bijzonder intuïtief. Zij reageren ook op de energie in huis en van de baasjes. Mooi voorbeeld zijn dieren die uit een asiel komen en onthecht zijn, trauma’s hebben, die vaak niet bekend zijn. Dan is het bijvoorbeeld fijn om ze warmte en koestering te bieden in het nieuwe huis en bij de nieuwe baasjes! Je zult zien dat wanneer die dieren zelf kiezen voor het liggen bij de steen, ze daar ook op de beste manier bij gaan liggen.


In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik tijdens mijn stage de helende werking van (half)edelstenen op dieren uitgediept. Van alle cursisten uit de diverse groepen kreeg ik foto’s toegestuurd, foto’s van papegaaien tot konijnen en van honden en katten tot cavia’s. Bijzonder verrast was ik over de contacten met de diverse huisdieren, de werking op deze dieren en de feedback over de adviezen en de mooie werking. Dieren reageren anders op edelstenen dan mensen.

De ervaring leert dat niet alleen de huisdieren worden geheeld, maar ook de energie in het huis en die van de baasjes. De werking van de stenen draagt ook vaak bij aan een beter evenwicht en een betere harmonie in huis.


Leg de edelstenen in het mandje, hang ze aan de halsband of geef edelsteenwater.


Edelsteenwater:

Zet bv 2 waterbakken neer 1 met gewoon leidingwater en 1 met een steen erin of vermengd met edelsteenwater. Ook hier zal je zien dat ze zelf kiezen afhankelijk van de behoefte.

Graag een tevreden maatje?


Via telefonisch contact over het dier, samenstelling gezin etc. Je stuurt een foto via de mail of post en vervolgens treed ik in contact met jouw huisdier, soms vraagt dat diverse pogingen. Indien nodig, geef ik op afstand een behandeling/heling.

Het leuke is dat je dan ook al direct verandering kan merken bij jouw huisdier!!

Advies volgt tijdens een telefoonsessie met tevens uitleg over hoe de edelstenen te gebruiken. Er bestaat de mogelijkheid om de adviesstenen opgestuurd te krijgen.


Consult aanvragen via e-mail of telefonisch.


Mijn uitdaging is om samen met jou het welzijn van jouw huisdier(en) te verbeteren.

Let op: Mijn advies is voor gedragsklachten, blijf voor gezondheidsproblemen altijd in contact met jouw dierenarts! Het kan wel ondersteunend zijn aan elkaar.